Harrie Op de Laak

Voor Harrie Op de Laak is de zorg in het algemeen en de tandheelkundige zorg in het bijzonder van jongs af aan zijn passie geweest. In 1991 heeft dit geleid tot het afstuderen als tandarts en vervolgens tot het overnemen van een bestaande tandartspraktijk. De jaren die volgden in de praktijk, zorgden voor een bredere blik op het werkveld. De snelle ontwikkeling binnen de tandheelkunde, de complexere behandelingen, de moeilijke vraagstellingen en de onbegrepen klachten van patiënten daagden hem uit om verdere kennis op te bouwen door weer te gaan studeren.

Naast zijn dagelijkse werk als tandarts, is hij in 1993 de opleiding ‘Progressive Orthodontics’ gaan volgen. Deze opleiding rondde hij in 1996 af met een goed resultaat. In de periode 2002 – 2005 heeft hij diverse cursussen en opleidingen voor implantologie gevolgd en heeft hij wekelijks praktijkles gehad van Dr. Gert de Lange. Sinds 2005 is hij erkend implantoloog. Ondanks de diverse opleidingen en cursussen bleven er nog veel vragen voor hem onbeantwoord, vooral op orofaciaal gebied en op het gebied van de kaakgewrichten. Dit heeft hem doen besluiten de post academische opleiding gnathologie te volgen aan het RadboudUMC, waar hij recent is afgestudeerd.

Naast alle bovenstaande werkzaamheden in de tandheelkunde, werkt Harrie ook als angst- en narcosetandarts bij zusterorganisatie VieDenta Kliniek in Nieuw-Bergen. Mensen met angst voor de tandarts of grotere cosmetische wensen kunnen hier terecht met al hun tandheelkundige vraagstukken.

 

BIG-registratienummer: 59032541702